Om oss

Välkommen till Waxholmskliniken, en centralt belägen
kiropraktorklinik vid hamnen i Vaxholm. Vår kiropraktor i Vaxholm erbjuder behandlingar inom kiropraktik och sportmassage som bidrar till god hälsa och livskvalité. Förutom detta erbjuder vi även ansiktsbehandlingar och hudvård.

Kiropraktorkliniken grundades av Alejandra Stringfors som är Leg. kiropraktor i Vaxholm och även Dipl. massageterapeut. När du besöker oss är du och din hälsa alltid i fokus så att vi kan lindra och rehabilitera de smärtor du upplever.

Leg. kiropraktor med över 17 års erfarenhet inom yrket

Du kan känna dig trygg när du besöker vår klinik för att behandla smärtor med kiropraktik. Vår kiropraktor i Vaxholm har över 17 års erfarenhet av att utföra behandlingar inom kiropraktik på klinik, ute hos företag, på event och inom idrotten. Bland Alejandras kunder finns bland annat:

  • Hockey VM i Stockholm under 2010-2013.
  • Tv-produktionen Gladiatorerna
  • Olika löpartävlingar runt om i Sverige.

Idag är vi stolta över att vår kiropraktor är ansvarig för att behandla och förebygga skador hos damlaget Täby FC i Svenska superligan som är den högsta divisionen i innebandy för damer.

Vi behandlar dina smärtor – Allt från nackspärr till stela axlar

Du ska aldrig behöva leva med smärta eller normalisera en begränsad vardag när det kommer till dina rörelser. Detta är anledningen till att vi öppnade Waxholmskliniken för att kunna erbjuda dig kvalitativa behandlingar inom kiropraktik och sportmassage. Vi välkomnar både privatpersoner och företag till vår klinik.

Vår kiropraktor i Vaxholm kan behandla dig som upplever smärta och värk i leder, muskler, rygg och nacke. Vi välkomnar dig som bland annat besväras av molande ryggvärk, nackspärr, stela axlar, benhinneinflammation eller löparknä.

Om du vill veta mer om vår klinik, våra behandlingar eller vår kiropraktor i Vaxholm är du välkommen att kontakta oss. Välkommen!