Om oss

Välkommen till oss! Vår klinik är centralt belägen vid hamnen i Vaxholm. Vår kiropraktor i Vaxholm erbjuder behandlingar inom kiropraktik och sportmassage som bidrar till god hälsa och livskvalitet. Förutom detta erbjuder vi även ansiktsbehandlingar och hudvård.

Legitimerad kiropraktor med lång erfarenhet inom yrket

Du kan känna dig trygg när du besöker vår klinik för att behandla smärtor med kiropraktik. Vår kiropraktor i Vaxholm har mångårig erfarenhet av att utföra behandlingar inom kiropraktik på klinik, ute hos företag, på event och inom idrotten.

Vi behandlar dina smärtor – Allt från nackspärr till stela axlar

Du ska aldrig behöva leva med smärta eller normalisera en begränsad vardag när det kommer till dina rörelser. Detta är anledningen till att vi öppnade kliniken för att kunna erbjuda dig kvalitativa behandlingar inom kiropraktik och sportmassage. Vi välkomnar både privatpersoner och företag till vår klinik.

Vår kiropraktor i Vaxholm kan behandla dig som upplever smärta och värk i leder, muskler, rygg och nacke. Vi välkomnar dig som bland annat besväras av molande ryggvärk, nackspärr, stela axlar, benhinneinflammation eller löparknä.

Om du vill veta mer om vår klinik, våra behandlingar eller vår kiropraktor i Vaxholm är du välkommen att kontakta oss. Välkommen!